Webshop Keurmerk
Klantbeoordelingen

Marco zegt: "Super goed"

Gemiddeld een 9.3 uit 37576 klantbeoordelingen! Bekijk alles
Menu
Service &
account
Meer weten? Klik hier! NOG GEEN 18? NIET ROKEN - NIET DRINKEN
Whatsapp

Betaalinformatie

Het minst leuke aspect van Zwoofs, de betaalpagina. Helaas moet ook dat gebeuren. We proberen het wel zo leuk mogelijk voor u te maken en uiteraard 100% veilig. Sowieso hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid tijdens het winkelen bij Zwoofs, onze hele website is SSL beveiligd.

 

Manieren om te betalen

Bankoverschrijving – Je maakt het bedrag via onze overschrijvingsmodule over naar onze bankrekening. Alle benodigde gegevens ontvang je zodra je voor deze betaalmethode kiest. Zodra we de betaling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag met jouw bestelling. Vergeet bij de overschrijving niet het kenmerk te noteren dat je van ons krijgt in het venster dat volgt na het plaatsen van jouw bestelling via bankoverschrijving. Denk er aan, dat wanneer je kiest voor een Bankoverschrijving, het bedrag niet direct op onze rekening staat. Dit kan, afhankelijk van de bank, 1 tot 3 dagen duren.

Pinnen - Kom je de bestelling afhalen bij ons in Rotterdam, dan kun je afrekenen met je pinpas. Na het bestellen in de webwinkel kun je direct langskomen om de bestelling af te halen. Let op, wij accepteren op ons afhaalpunt geen contant geld. Wil je graag met contant geld betalen, ga dan langs bij een van onze winkels. (klik hier voor meer informatie)

Bancontact / Mister Cash – De meest gebruikte manier van betalen in België, speciaal voor onze Belgische klanten. Gebruik je deze betaalmethode, dan verwerken we de bestelling direct!

Belfius – De betaalmethode voor onze Belgische klanten die liever gebruik maken van Belfius dan Mister Cash. Gebruik je deze betaalmethode, dan verwerken we de bestelling direct!

KBC/CBC  – De betaalmethode voor Belgische klanten die gebruik maken van het KBC Touch betaalsysteem. Gebruikt je deze betaalmethode, dan verwerken we de bestelling direct!

Sofort banking - Veel gebruikt in Duitsland en in totaal in 11 landen beschikbaar. Kies je voor Sofort Banking dan verwerken we de bestelling direct na betaling!

🍪 Cookie instellingen
Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke ervaring te bieden.